Bjørk fraSynnes


 ISLANDSHEST


 Født i 2000 i Norge. Har hatt ett føll tidligere da hun var 5 år, og det gjorde at vi våget oss til å bedekke henne våren 2020.
10.juni 2021 fødte hun et fantastisk vakkert tobiano hoppeføll og vi er nå overlykkelig over å kunne ha hennes aner med oss videre. 
Vi kjøpte Bjørk i september 2019 etter at Ilja hadde hatt pause fra hest siden 2016 da vi solgte Shetlandsponnien hennes Flower. 
Bjørk er et unikum. Hun er en super barnehest, tålmodig, snill, vakker, vennlig, behagelig og god. Det kunne virkelig ikke vært en bedre hest som Ilja startet opp sin nye hesteperiode på. 

Sannelig er Bjørk lykka vår. 

Skal stå på utegang vi skal ordne i Stall Fossen

Jòdis fraAndersgarda


 ISLANDSHEST


 Født i 2001 i Norge. Har hatt tre føll tidligere da hun var yngre, og våren 2020 fikk en venn av oss låne henne til å bekekke henne.
10.juni 2021 fødte hun et fantastisk vakkert sort hingsteføll, men dessverre flytter han i stedet for å bo her hos oss, da eier vil beholde han som  hingst

Vi kjøpte Jòdis i april 2020 og hun er Tina sin hest.  Jódis har god fremdrift, er en fantastisk tølter og en super ridehest. Hun har også roet seg etter at hun kom til oss, så hun kan fint ries av barn som ikke er så erfaren. 

Skal stå på utegang i Stall Fossen

Vilja fra Gaddåsen


 ISLANDSHEST


 Født 10.juni 2020 her hos oss, på utegang. Hun er etter vår Bjørk og en fantastisk hingst ved navn Jökull fra Svaldbarseyri. 
Hun ble tofarget som sin far, men i stedet for palomino og hvit ble hun svart og hvit. Brunfargen på dette bildet har nå mørknet. 

Hun er en forsiktig liten dame, men blir tryggere for hver dag som går. VI har håp om at hun skal bli like trygg og stødig som sine foreldre som voksen. 

Skal stå på utegang i Stall Fossen

Toby
(Ballintubber Squire)


 CONNEMARA


 Født i 2009 i Irland og ble importert til Norge for noen år siden. Vi er den tredje eieren Toby har i Norge. Jenta som eide han før oss gikk over til storhest, og Ilja ble den lykkelige ponnirytter til denne fantastiske herremannen.  
Sammen skal de satse på sprang, dressur og feltritt, og Ilja og Toby går jevnlig til trening for Kari Berge på Berge Gård i Hoston, i tilegg til at de også er med på helgetreninger rundt om i fylket arrangert av ulike staller/klubber. 

Skal stå i Stall Fossen når den er ferdig. 

Bonita


 Knabstrupper


 Født i 2015 i Danmark og kom til Norge i slutten av november 2021. Hun er en sprek og herlig ung dame med mye motor. Bonita er Tina sin hest, og hun skal brukes allsidig med feltritt, sprang, dressur, tur og kanskje litt distanse. Vi får se hva tiden bringer. 

Skal stå i Stall Fossen når den er ferdig.