OM OSS


Ingebrigtsen som er primus motor for prosjekt Stall Fossen er en dyrerik familie som elsker både hunder, katter, hester og geiter. Med aktivt oppdrett av mynder, og ellers også tre katter og to geiter i tillegg til hestene, består hverdagen stort sett av omgang med firbente. 

Tina har vokst opp som hestegal og har hatt et liv bestående av hester litt på og av siden 12-årsalderen. Har som oftest eid hest selv, men hadde en periode i livet som fôrrytter den tiden barna var små og det var travle dager på annet hold. Har stort sett regnet seg selv som turrytter, men har også deltatt på dressurkurs, horsemanshipkurs, hovslagerkurs og riddertreninger i perioder. 

Tommy var relativt ukjent med hestelivet før han ble en del av Tina sin verden, og har trives best med praktisk arbeid som slipper å involvere direkte kontakt med hestene.

Ilja - stallens yngste hesteentusiast - er 11 år og har vokst opp på hesteryggen. Startet med Shetlandsponni før hun gikk over til Islandshest, og har siste året vært supergira på sprang, dressur og feltritt. Har derfor invistert i sportsponni som hun håper å satse med de neste 5 årene som ponnirytter.